یک اپلیکیشن شبکه اجتماعی است که به کاربران اجازه می‌دهد عکس و ویدیوهای زمان محور یا “اسنپ‌” را برای هم بفرستند. وقتی زمان تعیین شده تمام شود، تمام این محتواها پاک می‌شوند (البته روی سرور اسنپ چت باقی می‌مانند). کاربران می‌توانند به عکسشان متن یا نقاشی اضافه کنند و تعیین کنند چه کسانی آن‌ها را می‌بینند. استوری‌های اسنپ چت معمولا 24 ساعت باقی می‎مانند. کاربران می‌توانند استوری‌هایشان را با تمام اسنپ‌چتی‌ها یا فقط با لیست تعیین شده خودشان به اشتراک بگذارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیشنهاد به شما